Search
 

Zamjena i povrat

ZAMJENA

Kupac ima pravo na zamjenu robe u roku od 14 dana po primitku pošiljke. Za zamjenu robe, potrebno je ispuniti Obrazac za “jednostrani raskid ugovora” koji možete preuzeti ovdje.

Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla te kada utvrdimo da je proizvod koji se vraća  ispravan i bez tragova korištenja, u originalnoj ambalaži sa računom i ispunjenim obrascem u navedenom roku. Isto nije moguće za kozmetičke proizvode koji nemaju čvrstu zaštitnu foliju te nije moguće odrediti da li je korišten.

Prilikom zamjene naručenog artikla trošak poštarine u oba smjera snosi kupac.

POVRAT

Povrat kupljenog artikla je potrebno izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana po primitku pošiljke.

Za povrat robe, potrebno je ispuniti Obrazac za “jednostrani raskid ugovora” koji možete preuzeti ovdje.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji je uplata izvršena. Za plaćanje pouzećem,sredstva ćemo uplatiti na tekući račun (upisati IBAN na obrascu).

Slanje novog artikla radimo tek po primitku vraćenog artikla te kada utvrdimo da je proizvod koji se vraća ispravan i bez tragova korištenja, u originalnoj ambalaži sa računom i ispunjenim obrascem u navedenom roku.Isto nije moguće za kozmetičke proizvode koji nemaju čvrstu zaštitnu foliju te nije moguće odrediti da li je korišten.

Prilikom povrata naručenog artikla kupac snosi trošak povrata.

Adresa na koju možete poslati proizvod je:

CHIX threading bar

(Obrve d.o.o.)

Bračka 9, 21 000 Split

Košarica
Nema produkta u košarici!
Nastavi kupovinu
0