Search
 

Dostava i cijene/popusti

Obrve d.o.o. odnosno www.chix.hr ima ugovor sa kurirškom službom GLS za Hrvatsku isključivo za plaćanje pouzećem i virmanski/transakcijski po upitu za izradom ponude.

Nije moguće plaćanje karticama.

Cijena dostave paketa je 3,85€ (29,00kn).

Besplatna dostava za kupnju iznad 26,54€ (200kn).

Cijena dostave na otoke Zone 2 se vrši u suradnji GLSa s Hrvatskom Poštom i iznosi 17,25€ (130kn).

Popis otoka Zone 2 možete pronaći ovdje:

Dostava na otoke

(podaci u tabeli Vrijeme tranzita su obavijesnog karaktera i nisu zajamčeni!)

U suradnji s GLSom pružamo sljedeći način dostave: FlexDelivery Service. Slijed GLS događaja: nakon narudžbe za prijevoz paketa, primatelja obavještavamo putem SMS-a i/ili e-mail-a da će paket u domaćoj distribuciji biti uručen sljedećeg radnog dana, adresu dostave i eventualni iznos pouzeća. Drugu e-mail poruku ili SMS šaljemo ujutro na dan dostave, sa 3-satnimvremenskim intervalom za očekivano vrijeme dostave. Nakon neuspjelog pokušaja dostave primatelj dobiva obavijest i može odabrati jednu od 5 mogućnosti za slijedeću dostavu dostava na novu adresu, dostava u drugo vrijeme, osobno preuzimanje u GLS depou, odbitak pošiljke, davanje suglasnosti da se paket ostavi na dogovorenom mjestu te isporuka u Paketomat / PaketSHOP).

Cijene proizvoda izražene su u HRK i uključuju PDV. Obrve d.o.o može odrediti određene popuste na kupovinu putem Webshop-a (putem koda za popust) koji se mogu odnositi na određeno vremensko razdoblje.Cijene proizvoda su podložne promjenama do trenutka odobravanja narudžbe.

Košarica
Nema produkta u košarici!
Nastavi kupovinu
0