Search
 

Manikura

Manikura

Trajni lak manikura­, trend Soak off manikure naprosto je osvojio svijet svojim mnogobrojnim prednostima, a najviše zbog činjenice da se trajni lak vrlo lako stapa s površinom prirodnoga nokta i zbog toga sprečava pucanje, listanje ili ljuštenje boje na noktima. S druge strane, trajni lak dodatno učvršćuje nokat, daje mu dodatan sjaj i glatkoću, a nokat nije potrebno rašpati ni pri nanošenju, niti pri skidanju!
Tretman započinje potiskivanjem kožice, rašpanjem, oblikovanjem noktiju. Slijedi nanošenje primera, baze, zatim su na redu dva sloja laka u boji i na kraju vas čeka završni prozirni gel za sjaj svakog dotjeranog nokta. Vaši nokti ostat će besprijekorni i do tri tjedna, a slojevi se lako uklanjaju otapanjem, bez brušenja kao kod gel/akril rada. Trajni lak manikura je dosta popularna i zbog činjenice da je gotova u samo 45min (ili kraće), dok sa skidanjem postojećeg i stavljanjem novog traje 60-90min. Koristimo proizvode branda Gelish, Sky Nails, Crystal Nails. Dugogodišnjim iskustvom koristimo se vlastitim idejama koje smo isprobali te vidjeli što to sprječava trajni lak od pucanja, guljenja i slično. U salonu Elve radimo i trajni lak s pedikurom. Osim trajnog laka, u ponudi imamo: suhu manikuru, klasično lakiranje, skidanje gela, keratinski tretman.

TRAJNI LAK

Opis usluge: lakiranje noktiju trajnim lakom/gellak/soak off  uz obaveznu detaljnu suhu manikuru. Korištenje led lampe.

Trajnost efekta: 10-30 dana (ovisi o više faktora: učestalost močenja ruku, vrsta posla kojim se bavite, sklonost listanju, tanka ploča nokta)

Duljina tretmana: 40-50min bez prethodnog skidanja trajnog laka, sa skidanjem dodatnih 15-20 minuta.

Preporuka: upitajte za keratinski tretman.

Košarica
Nema produkta u košarici!
Nastavi kupovinu
0