Search
 

Threading

Threading

Za threading nažalost na našem području nema hrvatske inačice. Ono što bi se moglo reći je končanje, odnosno uklanjanje dlačica koncem. To je drevna metoda čupanja dlačica s područja Indije i Srednjeg Istoka koja u posljednje vrijeme dominira na tržištu ljepote u razvijenim zemljama. Razlikuje se od čupanja pincetom, voskom ili pastom. Ni jedna metoda ne uklanja dlačice tako pravilno kao threading, gdje ravna linija konca određuje koliko ravan oblik želite. Uklanja dlačicu s folikulom čiji ponovni rast traje najmanje 3 tjedna. Najveća prednost je u odnosu prema koži koja ne biva lijepljena, nije tretirana toplinom ni kemikalijama. 100% prirodni odnos konca koji klizi po koži, garantirano bez crvenila, oticanja, alergijskih reakcija, oštečenja. Zašto ponovni rast traje dulje od 3 tjedna? Svim drugim metodama potrebna je određena duljina dlake kako bi se uhvatile (vosak, šećer, pinceta), dok se konac može omotati i oko pola mm dlačice te ju izvuče van. Također, dlačica se čupa pod kutom od 90 stupnjeva pa ne puca (što trzanje voskom zna napraviti)  niti se prereže (što pinceta zna napraviti). Idealan je za vidna područja tijela koja depilirate, poput lica, obrva, nausnica, nosa, vrata, bafi, dekoltea, trtice, prstiju šake ili stopala. Dakako da se koncem mogu depilirati i ruke ili noge, no postupak bi trajao dosta duže.

THREADING OBRVA

Opis usluge: oblikovanje obrva koncem ili samo depilacija koncem izraslih dlačica oko jasnog oblika. Obavezna dijagnoza sa kolegicom prije tretmana (razgovor o željama i mogućnostima). Aloa Vera.

Duljina trajanja tretmana: 5-20min (ovisi o više faktora: tip kože, tip dlačica, čvrstoća dlake, postojan oblik/potreba za mijenjanjem oblika, asimetrija/simetrija, biranje prirodnog oblika ili mijenjanje)

THREADING NADUSNICA/LICA/BRADE/ZULUFA/VRATA

Opis usluge: depilacija neželjenih dlačica koncem. Aloa Vera.

Tags:

obrve

Košarica
Nema produkta u košarici!
Nastavi kupovinu
0